6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Profesoara Celina Toader s-a stins din viață

Știri din Județ

Doliu în învățământul sibian. Celina Toader, profesoara din comuna Bârghiș a decedat la vârsta de numai 39 de ani. Potrivit apropiaților, aceasta suferea de mai mult timp de o boală necruțătoare.

Profesoara Celina Toader a lucrat de-a lungul timpului în învățământul primar și preșcolar. Aceasta a fost director al Școlii Gimnaziale Bârghiș.

Primăria comunei Bârghiș transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților.” A fost o persoană foarte de sociabilă care s-a implicat nespus de mult pentru bunăstarea elevilor săi. Ne pare rău că a plecat dintre noi un om atât de extraordinar. Sincere condoleanțe familiei și apropiaților.” – a transmis Ștefan Șulumberchean, primarul comunei Bârghiș pentru Ziarul Sibiu Independent.

Fostul inspector școlar general și actualul viceprimar al Sibiului Alexandru Dumbravă a transmis și el un mesaj pe pagina sa de Facebook:

„Nici nu știu ce să spun…din când în când, ne auzeam la telefon. Acum, la telefon, dragă Celina, nu vrei să mai răspunzi. Îmi plâng ochii și sufletul căci tu, prieten drag și om cu sufletul frumos, ai plecat dintre noi!  Dincolo de un dascăl și un manager de excepție, de la care am avut lucruri de învățat, ne părăsește un suflet de aur. Valea Hârtibaciului și sufletele noastre vor fi mult mai pustii fără tine. Zbor lin spre ceruri, înger drag!”

Sursa foto: Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri