7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO: Paramedicii ISU Sibiu, felicitați pentru buna coordonare a unui caz medical grav

Știri din Județ

Acum șase zile, reporterul Sibiu Independent a relatat în exclusivitate despre un caz medical produs pe strada Tribunei nr.17 din Sibiu. Acolo, o persoană în vârstă de 82 de ani se afla în stop cardio-respirator.

Mobilizarea a fost în cel mai scurt timp, iar primul echipaj de prim-ajutor medical specializat SMURD format din trei paramedici: plutonier Avrămescu Bogdan, plutonier Ghiță Vlăduț, sergent major Ionescu Denisa, dar și un voluntar SMURD, Anuței Elena a evaluat în primele secunde victima care se afla în stop cardio respirator.

Paramedicii au fost surprinși de către reporterul Sibiu Independet în timp ce fugeau efectiv, cu echipamentele medicale în spate, spre locul în care era căzut bărbatul. Cu aceeași viteză de reacție a intervenit și echipajul SAJ Sibiu, venit în sprijin.

„Reacția promptă și modul profesionist de aplicare a protocolului de resuscitare precum și acordarea primelor îngrijiri medicale esențiale au fost decisive pentru salvarea vieții respectivei persoane. Aceste aspecte au fost evidențiate de către echipajul cu medic (SAJ Sibiu) sosit în sprijin care a felicitat echipajul SMURD pentru modul exemplar de reacție și tot efortul depus. În acest context, comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență „cpt.Dumitru Croitoru” al județului Sibiu le-a acordat astăzi, 12 ianuarie a.c., în semn de mulțumire și prețuire, diplome de apreciere pentru implicare, foarte buna pregătire și profesionalismul de care dau dovadă constant. Cu toții ii felicităm, le urăm mult succes și aceeași determinare în toate misiunile viitoare.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri