5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Persoană în stop cardio-respirator, pe strada Tribunei din Sibiu

Știri din Județ

O autospecială ISU SIBIU și una a Serviciului Public de Ambulanță Sibiu au intervenit de urgență pe strada Tribunei nr. 17 din Sibiu.

Conform primelor date, o persoană se află în stop cardio-respirator, medicii luptându-se pentru a-i salva viața. Evenimentul medical s-a produs în jurul orei 12:20. Bărbatul aflat în stop cardio-respirator are 82 de ani și după primirea de îngrijiri medicale, acesta și-a revenit, fiind transportat la spital.

REVENIM CU DETALII!

În jurul orei 12:10 ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112 din partea unor cetățeni ce treceau prin zonă, un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu și un echipaj SAJ cu medic au intervenit de urgență în municipiul Sibiu, str. Tribunei în curtea interioară a unui imobil pentru acordarea de îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 82 de ani, căzut la locul indicat. La sosirea echipajelor medicale, bărbatul se afla în stop cardio respirator și s-au efectuat prompt manevrele de resuscitare. Bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat de urgență la UPU Sibiu de către echipajul SAJ. ” a declarat Alina Voina, purtătotul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri