vaccination

26 ianuarie: Începe vaccinarea anti-COVID a copiilor mici. Află unde la noi în judeţ!

Comitetul național de coorodonare a campaniei de vaccinare (CNCAV) a anunţat că toţi copiii între 5 şi 11 ani se pot vaccina anti-COVID din 26 ianuarie, cu serul Pfizer.

Publicitate
itpadi

„Astăzi, cu sprijinul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, platforma de programare permite programarea copiilor cu vârste între 5 şi 11 ani, pentru data de 26 ianuarie. Programarea se va efectua doar în centrele de vaccinare regăsite în platformă cu denumirea P_Ped, prin intermediul conturilor părinţilor sau ale reprezentanţilor legali, a anunțat CNCAV, într-un comunicat.

În judeţul Sibiu centrele de vaccinare marcate pentru copii cu vârste între 5 şi 11 ani sunt în Sibiu la Cantina Socială (strada Bach nr 4), Tălmaciu (Şcoala generală nr 2), Avrig (Liceul Gheorghe Lazăr), Agnita (Colegiul Tehnic A.T. Laurean).

CNCAV precizează că vaccinarea se poate face şi fără programare prin prezentare directă în cabinetele centrelor de vaccinare dedicate copiilor. De asemenea, vaccinarea se poate face și în cabinetele medicilor de familie care au solicitat doze pediatrice.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *