spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

26 ianuarie: Începe vaccinarea anti-COVID a copiilor mici. Află unde la noi în judeţ!

Știri din Județ

Publicitate

Comitetul național de coorodonare a campaniei de vaccinare (CNCAV) a anunţat că toţi copiii între 5 şi 11 ani se pot vaccina anti-COVID din 26 ianuarie, cu serul Pfizer.

„Astăzi, cu sprijinul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, platforma de programare permite programarea copiilor cu vârste între 5 şi 11 ani, pentru data de 26 ianuarie. Programarea se va efectua doar în centrele de vaccinare regăsite în platformă cu denumirea P_Ped, prin intermediul conturilor părinţilor sau ale reprezentanţilor legali, a anunțat CNCAV, într-un comunicat.

În judeţul Sibiu centrele de vaccinare marcate pentru copii cu vârste între 5 şi 11 ani sunt în Sibiu la Cantina Socială (strada Bach nr 4), Tălmaciu (Şcoala generală nr 2), Avrig (Liceul Gheorghe Lazăr), Agnita (Colegiul Tehnic A.T. Laurean).

CNCAV precizează că vaccinarea se poate face şi fără programare prin prezentare directă în cabinetele centrelor de vaccinare dedicate copiilor. De asemenea, vaccinarea se poate face și în cabinetele medicilor de familie care au solicitat doze pediatrice.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri