5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024
Array

Octavian Isăilă a preluat atribuţiile de director al Camerei Județene de Comerț, Industrie și Agricultură din Sibiu

Știri din Județ

Preşedintele interimar al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Sibiu, Octavian Isăilă, a preluat atribuţiile de director general al instituţiei de la Eugen Iordănescu, aflat în control judiciar, într-un dosar de delapidare, trafic de influenţă şi dare de mită, informează un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

D-l Eugen Iordănescu transferă Preşedintelui interimar atribuţiile executive deţinute în baza statutului şi a deciziilor Adunării Generale/Colegiului de Conducere prin delegarea de atribuţii până la revenirea în activitate, necesare pentru derularea normală a activităţii camerei. Simultan, domnul Iordănescu a solicitat intrarea în concediu legal pentru perioada pe care are dreptul conform contractului de management încheiat cu Camera de Comerţ. Astfel Preşedintele interimar preia locul Directorului General în Consiliul Director, având deplina libertate de decizie şi exerciţiu, simultan cu atribuţiile suplimentare de reprezentare legală transferate, care includ creanţa deţinută de către Cameră. Înţelegem că d-l director a obţinut acordul autorităţilor să ia legătura cu Camera pentru aceste demersuri„, se menţionează în comunicatul transmis de CCIA Sibiu.

Noul director general al CCIA Sibiu, Octavian Isăilă, a anunţat că, „începând de astăzi (vineri n.r.), CCIA Sibiu deschide un canal de comunicare pentru mediul de afaceri judeţean, transparenţă a activităţii curente a camerei şi o informare publică adecvată prin activarea unei pagini Facebook”.

Antreprenorul medieşean Octavian Isăilă s-a remarcat iniţial prin afaceri în domeniul panificaţiei, iar ulterior s-a implicat şi în domeniul aeronautic, el înfiinţând la Mediaş un centru de cercetare şi producţie de drone.

Curtea de Apel Alba Iulia a decis, în 16 decembrie 2021, prelungirea controlului judiciar pentru directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură, Eugen Iordănescu, cu încă 60 de zile, într-un dosar de delapidare, trafic de influenţă şi dare de mită.

Sursa foto: Facebook Tavi Isăilă
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri