spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Bancomat din Sibiu, vizat de hackeri. A fost blocată eliberarea banilor

Știri din Județ

Publicitate

Un bancomat situat pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu, a fost zilele trecute, ținta hackerilor. Aceștia au montat un dispozitiv ce împiedica eliberarea banilor.

Conform surselor Sibiu Independent, bancomatul vizat aparține sucursalei BCR, situate pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu.

Alarma a fost dată ieri, de către o femeie ce a dorit să scoată bani de la bancomat însă a observat un dispozitiv montat în fanta aparatului iar suma de bani nefiind eliberată. Imediat, aceasta a sunat la 112 iar polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au ajuns la fața locului.

În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt din bancomat.

„La data de 16 ianuarie, în jurul orei 19:00, prin apel 112, o femeie din municipiul Sibiu a sesizat faptul că în momentul în care a efectuat o operațiune de retragere a banilor dintr-un ATM amplasat pe bvd. Mihai Viteazu din Sibiu, nefiindu-i eliberați banii a observat un dispozitiv artizanal amplasat pe fantă, aspect care ar fi putut bloca eliberarea acestora. Persoana vătămată a rămas la fața locului până la sosirea echipajului de poliție din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu.
Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării autorului.” a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor