spot_img
16.8 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

VIDEO: Distracție periculoasă într-un sens giratoriu din Avrig. Poliția îi caută pe teribiliști

Știri din Județ

Publicitate

Doi șoferi sibieni, ce au realizat mai multe manevre periculoase într-un sens giratoriu din Avrig, sunt căutați de oamenii legii.

Publicitate

Conform unei postări Facebook, Primăria orașului Avrig trage un semnal de alarmă cu privire la realizarea unor drifturi ilegale într-un sens giratoriu din Avrig.

Astfel, un șofer inconștient a fost filmat în timp ce făcea derapaje controlate în sensul giratoriu nou – construit de pe Strada Prundu Mare, din Avrig. În înregistrare se vede cum mașina se rotește de două ori pe șosea, cu motorul ambalat la maximum iar șoferul face manevre periculoase atât pentru el, cât și pentru ceilalți participanți la trafic. La un moment dat, acesta este chiar pe punctul de a pierde controlul asupra volanului și de a pătrunde pe trotuar, în fața unei case.

Imediat după postarea imaginilor pe rețelele de socializare, polițiștii locali au început să facă cercetări pentru stabilirea identității conducătorului auto, în vederea sancționării acestuia.

Conform reprezentanților Primăriei orașului Avrig, șoferul teribilist se afla la volanul mașinii cu numărul SB 16 APA. Dacă va fi găsit vinovat, acesta poate face închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

În urma publicării acestei postări, un martor ocular ne-a transmis că mașina menționată și cea de-a doua mașină care apare în imagini, cu numărul SB 96 XOX, ar fi făcut o întrecere în sensul giratoriu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare