19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

VIDEO-FOTO: Zeci de sibieni așteaptă, în frig, voucherele de vaccinare

Știri din Județ

Zeci de sibieni așteaptă, la – 5 grade, voucherele de vaccinare. Coada se întinde pe aproximativ 70 de metri.

Oamenii au ajuns, încă de la primele ore ale dimineții, la centrul de vaccinare de la Shopping City Sibiu. Aici, au găsit deja o coadă de câteva zeci de persoane, ce așteaptă să intre în posesia voucherului de 100 de lei, oferit pentru realizarea dozei a doua de vaccin ANTI-COVID.

Conform reprezentanților centrului de vaccinare, sunt disponibile 2000 de vouchere, procesul de distribuire fiind extrem de greoi. Fiecare persoană trebuie verificată în patru baze de date, fiind procesate aproximativ 40 pe oră. Conform cozii surprinse de reporterul Sibiu Independent, la un simplu calcul, aceștia trebuie să mai aștepte, în frig, minim 4 ore.

Nervi întinși la maxim

Persoanele prezente la coada centrului de vaccinare, au început să fie nemulțumite de timpul mare de așteptare, dar și de faptul că nu există personal suplimentar pentru astfel de acțiuni.

„Stau de azi dimineață, de la ora 9. Acum este 12 și nu pot să zic că am înaintat mult. Este frig și nu știu cât mai rezist să stau aici. Merge extrem de greu. Intră omul și iese după 10 minute. Este bătaie de joc” a declarat pentru Sibiu Independent, o persoană ce aștepta la coadă

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc