19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Mai multe autobuze Tursib nu au pornit pe traseu, din cauza frigului

Știri din Județ

Mai multe autobuze Tursib nu au ieșit pe traseu, în această dimineață, din motive tehnice. Acestea au probleme la sistemul de alimentare iar motorarele acestora nu pornesc.

Conform surselor Sibiu Independent, mai mulți călători au sunat deja la sediul companiei pentru a cere explicații, asta din cauza timpului mare de așteptare în stațiile de autobuz. Din primele informații adunate de la călători, dar și de la șoferii Tursib, se pare că motoarele autobuzelor nu au pornit iar unele dintre cele existente pe traseu, s-au retras de pe traseu. Cele mai multe probleme au fost depistate la sistemul de alimentare cu motorină și la sistemele de aer, ce nu produc căldură. Momentan, nu se cunoaște numărul autobuzelor cu probleme și nici traseele afectate.

În această dimineață, în municipiul Sibiu au fost înregistrate temperaturi de -20 de grade.

„Da, au fost probleme tehnice cu mai multe autobuze. Unele au pornit, dar după două curse s-au retras. Altele au rămas la sediu. Este greu să vă zic numărul exact, pentru că unele vin, altele pleacă, se repară în continuu.” a declarat Raluca Racz, reprezentant Tursib

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc