spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Cum se apără tânăra care a înțepat cu acul, mai multe prezervative dintr-un magazin din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Reporterii Sibiu Independent au luat legătura cu Viorica, tânăra ce a ținut zilele trecute, prime-time-ul mai multor site-uri de știri din România. Găsiți video-ul la finalul articolului.

Aceasta a intrat în atenția opiniei publice după ce a postat pe platforma TikTok un video în care se observă cum găurește cu acul de siguranță, mai multe prezervative din magazin Auchan din Sibiu.

Conform tinerei, clipul video a fost realizat în urmă cu un an de zile, pentru divertisment. Pentru că platforma TikTok i-a închis contul vechi, aceasta a repostat clipul video pe noul cont, și abia acum s-a viralizat. Aceasta a declarat în exclusivitate pentru ziarul Sibiu Independent faptul că pachetul de prezervative făcea parte din recuzita proprie și nu a fost niciodată pus la raft. Totuși, pentru ca gluma să fie cât mai credibilă, a luat într-adevăr un pachet sigilat de pe raft și l-a replasat acolo.

Anunțurile postate de conducerea Auchan în urma clipului video

„Acest gest a fost doar pentru haz, și mai degrabă o gluma “cam proastă aparent”, pentru internet, nu a fost pe bune. Este un video vechi, pe care-l postasem pe tiktok, dar pe care platforma mi l-a șters, de aceea l-am repostat pe contul nou, (cont pe care l-am creat recent, pentru că cel principal este adesea restricționat) . Acest “gest” nu reprezintă o acțiune pe bune, se poate observa că pachetul pe care-l am în mâna, este desigilat în primul rând, în al doilea rând are o culoare mai deschisă (un roșu deschis) decât cea a pachetelor de la raft, deci era un pachet “personal”, pe care ulterior l-am aruncat ca sa nu se ajungă la folosirea lui și la ulterioare riscuri. Deci gestul cu punerea pachetului pe raft este executat cu un pachet luat de la raft și pus la loc, sigilat și neatins, iar pachetul găurit este unul personal, care nici măcar nu era în vânzare în magazinul ales random pentru execuția “glumei”.” a declarat pentru Sibiu Independent, Viorica, protagonista glumei de pe TikTok

Polițiștii sibieni s-au autosesizat și au demarat deja o anchetă, pentru stabilirea exactă a perioadei în care clipul video a filmat, dar și dacă tânăra riscă sau nu să fie trasă la răspundere.

Din pozele reporterilor Sibiu Independent, se poate observa faptul că produsele magazinului sunt aranjate în altă manieră, în ambele locații, deci cel mai probabil, clipul nu a fost filmat extrem de recent.

Imagine cu casa rapidă, realizată astăzi

”Ca urmare a apariției pe rețelele de socializare a unui videoclip care înfățișează o tânără în timp ce ar deteriora produse dintr-un hipermarket din județul Sibiu, Compartimentul Relații Publice din cadrul I.P.J. Sibiu este abilitat să comunice următoarele: La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu s-a deschis o anchetă în vederea identificării persoanei în cauză și stabilirii situației de fapt pentru aplicarea măsurilor legale în consecință. Până în prezent, la I.P.J. Sibiu, nu a fost înregistrată nicio plângere din partea unității comerciale, astfel încât cercetările sunt demarate din oficiu.” au declarat reprezentanții IPJ SIBIU

Locul unde tânăra a filmat gluma
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli