spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

HANDBAL FEMININ: Măgura Cisnădie o nouă victorie în EHF European League

Știri din Județ

Publicitate

CS Măgura Cisnădie a învins echipa rusă HC Lada Togliatti cu scorul de 27-24 (14-10), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din Grupa C a competiţiei feminine de handbal EHF European League.

Măgura Cisnădie a obţinut a doua sa victorie în grupă, într-un meci care trebuia să aibă loc pe 23 ianuarie, dar a fost amânat din cauza unor infectări din lotul echipei ruse.

Lada a deschis scorul la Cisnădie, dar Măgura a controlat prima repriză, având şi şase goluri avans, 14-8, însă la pauză scorul a fost 14-10.

După pauză, echipa oaspete s-a apropiat de câteva ori la un singur gol (17-16, 18-17, 20-19, 21-20, 22-21), dar Măgura a reuşit trei goluri la rând şi s-a desprins la 25-21. Oaspetele au mai avut o revenire şi tabela a arătat 25-24 (min. 59), dar formaţia sibiană a rezistat şi a câştigat cu 27-24.

Pentru echipa antrenată de Alexandru Weber au marcat Timea Tătar 6 goluri, Dana Abed Kader 3, Valentina Blazevic 6, Maria Andreea Ianaşi 2, Iulia Gariaeva 3, Marilena Neagu 5, Marina Dmitrovic 2.

Golurile echipei ruse au fost înscrise de Olga Fomina 5, Valeria Kirdiaşeva 5, Olga Şcerbak 3, Natalia Reşetnikova 2, Alena Amelcenko 2, Alena Blohina 1, Irina Nikitina 3, Iulia Kakmolia 1, Valentina Rahmaeva 1, Iana Jilinskaite 1.

Meciul a fost arbitrat de grecii Vasileios Charitsos şi Panagiotis Naskos, iar delegat EHF a fost nord-macedoneanul Aco Nikolovski.

În clasament, pe primul loc se află Herning-Ikast Handbold, cu 4 puncte (2 jocuri), urmată de Măgura Cisnădie, 4 puncte (3 j), Storhamar Handball Elite, 2 p (2 j), Lada, 0 p (3 j).

Luni va avea loc celălalt meci al grupei, Storhamar Handball Elite – Herning-Ikast Handbold.

Primele două clasate se califică în sferturile de finală.

Măgura va juca următorul meci pe 6 februarie, cu Lada, la Togliatti.

Sursa info: AGERPRES

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor