-1.9 C
Sibiu
luni, 30 ianuarie, 2023

Tânăr din Brateiu, dat dispărut de familie. Îl caută și Poliția

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 31 de ani care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 31 ianuarie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 03 ianuarie, concubinul său, SĂNDUCU ALEXANDRU ILIE, în vârstă de 31 de ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Brateiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate aproximativ 73 de kg, ochi albaștri, păr blond, tuns scurt.

La momentul plecării, bărbatul purta o geacă de culoare negru, hanorac de culoare negru, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, bocanci de culoare maro.

Semne particulare: tatuaj monocolor în zona pieptului cu textul “ALEX”, tatuaj monocolor în zona spatelui cu textul “DOAR DUMNEZEU MĂ POATE JUDECA”, tatuaj monocolor în zona antebrațului drept cu textul “ROBERTA” și tatuaj tribal monocolor în zona brațului drept de tip abstract.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri