spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

A produs un accident la Slimnic iar apoi a fugit. Două persoane au fost rănite

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Șofer care a părăsit locul accidentului a fost găsit! Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Slimnic.

Un accident rutier între două mașini s-a produs în această seară pe DN 14, în localitatea Slimnic.

Din primele informații, o mașină a pătruns în drumul național de pe o stradă laterală și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, ce era condus pe drumul național, dinspre Sibiu.

În urma impactului, șoferul și pasagerul din autoturismul condus dinspre Sibiu au fost răniți și transportați la spital. O victimă în vârstă de 29 ani a suferit un traumatism de umăr iar cealaltă, în vârstă de 25 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis.

Șoferul autoturismului care a pătruns în drumul național a abandonat autoturismul și a părăsit locul producerii accidentului, fiind în prezent căutat de către polițiști.

În zonă se circulă îngreunat.

Saj Sibiu a trimis de urgenta un echipaj de tip B în localitatea Slimnic la un accident rutier produs între două autoturisme
În urma accidentului doi bărbați au fost răniți iar echipajele SAJ și ISU (echipaj cu medic), prezente la fata locului ,le-au acordat asistenta medicala.
Victimele ,de 29 ani cu traumatism de umăr și de 25 ani cu TCC acut închis ,din aceeași masina ,au fost transportate la spital,în stare buna.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri