14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Şeful Poliţiei din judeţul Sibiu predă la facultate

Știri din Județ

Tiberiu Ivancea este cunoscut sibienilor pentru că de mulţi ani deţine comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu. Chestorul de poliţie a devenit de curând şi „profesor” la Academia Forţelor Tereste „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Situată peste drum de sediul Poliţiei, Academia asigură pregătirea viitorilor ofiţeri ai Armatei Române şi nu numai.

Astfel Ivancea a predat în semestrul I al anului universitar 2021-2022 în calitate de specialist invitat un seminar de 12 şedinţe la disciplina opţională Administraţie Militară, la programul de studii universitare de licenţă Administraţie Publică. Conform reprezentanţilor Academiei Forţelor Terestre aceast program de studii este dedicat în special pentru beneficiari din Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Absolvent de trei studii superioare

Ivancea este din 2010 şeful Politiei Sibiu (IPJ). El a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Drept în anul 1997. Apoi în perioada 2001-2002 a urmat cursurile Universităţii București, Facultatea de Drept, unde a absolvit cu Diplomă de studii postuniversitare – Științe Penale Criminalistică. El este angajat al IPJ Sibiu din anul 1998, cu o scurtă întrerupere în anul 2010 când a fost detaşat la Bucureşti în cadrul în cadrul Direcției Generale de Informații și Protecție Internă. În perioada 2007 – 2008, Ivancea a terminat şi studii postuniversitare – Specializarea  „Managementul Integrării Europene și al Administrației Publice” la Universitatea „Lucian Blaga”-Sibiu, Facultatea de Științe Politice. A absolvit la ULBS în 2008 cu dizertaţia ”Dispozițiile Tratatului de la Amsterdam și Nissa privind evolutia comunitară”.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Dragi studenți ai Academiei, când vedeți specimenul ăsta că vrea să vă învețe ceva, să fugiți. El a ajuns și este ținut în funcție datorită faptului că a pus talpă la toate dosarele robotului sas care ne conduce. Face parte din mafia(inclusiv cu judecătoarea Drașoveanu) care a trădat interesul național în favoarea interesului Grupului Etnic German. Acest specimen nu merită nici gradul de sergent major. Rușine că acceptăm așa ceva în rândurile militarilor adevărați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc