21.2 C
Sibiu
miercuri, 24 iulie, 2024

DGASPC Sibiu intervine în cazul copilului decedat la Brădeni. Fratele mai mic și mama, luați sub protecție

Știri din Județ

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu intervine în cazul minorului de 6 ani, găsit decedat într-o locuință din Brădeni.

Reprezentanții Serviciului de Evaluare Inițială, Prevenție și Intervenție în situațiile de abuz, neglijare, exploatare s-au deplasat la domiciliul mamei copilului, unde se afla fratele minorului decedat, în vârstă de 4 ani, în vederea verificării dacă acesta a fost victima vreunei forme de violență din partea tatălui. Mama împreună cu acesta, au fost preluați de către reprezentanții DGASPC Sibiu în vederea găzduirii acestora în Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru victimele violenței domestice.

Publicitate

Având în vedere faptul că minorul în vârstă de 4 ani, s-a aflat în același imobil la data decesului fratelui său, a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, în vederea efectuării unui consult medical. În urma examinării medicale s-a constatat ca minorul este clinic sănătos și nu a fost victima vreunei forme de agresiune.

„Ținând cont de faptul că, din informațiile care le avem până în prezent, minorul a asistat la anumite scene de agresiune săvârșite de tatăl său asupra fratelui, precum și de faptul că mama a reclamat comportamentul agresiv al concubinului, aceștia vor beneficia de servicii de consiliere psihologică precum și de găzduire într-un centru specializat pentru victimele violenței domestice.„transmit reprezentanții DGASPC Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri