20.2 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Crucea Roșie Sibiu organizează tabără de ski pentru copiii din medii vulnerabile cu rezultate bune la învățătură

Știri din Județ

Crucea Roșie Sibiu organizează în această săptămână o tabără de ski pentru copiii cu rezultate bune, dar care provin din medii vulnerabile.

Nana, aş vrea sa aducem în tabăra copii care nu-şi permit financiar să vină la ski dar şi-ar dori mult asta!” Cam aşa a început conversaţia cu Iulia Stoica, unul dintre instructorii şcolii Ski4Fun de la Arena Platoş care a venit către noi cu iniţiativa de a oferi o tabără de ski copiilor provenind din familii vulnerabile, copii buni la învăţătură dar pentru care părinţii nu ar putea suporta asemenea costuri. Vorbim de o sumă de aproximativ 1.500 ron/persoană.

Lucrurile s-au legat pentru că noi am inaugurat anul trecut două centre educaţionale în Guşteriţa (Şcoala Gimnazială nr 11) şi în Terezian (Şcoala Gimnazială nr 18) printr-un proiect finanţat de Primăria Municipiului Sibiu.

Am selectat aşadar câte 5 copii din fiecare centru şi apoi ne-am adresat partenerilor care ne-au sprijint acest proiect. Recunosc că pe unii dintre ei nu îi cunosc personal dar după ce le-am povestit telefonic ce plan avem, ne-au susţinut cu tot ce a fost nevoie: mulţumim Miron Pavel de la Decathlon ca ne-ai îmbrăcat copii cu super costume de ski. Mulţumim Simona Mesea de la Gastro Bistro To Go ca ne asiguraţi prânzul delicios pentru cei mici. Şi nu în ultimul rând, mulţumim cel mai mult şcolii Ski 4Fun care ne asigură transportul, instructajul şi echipamentele de ski pentru cei 10 copilaşi.

Tabără noastră a demarat azi şi se va desfăşura în fiecare zi până vineri, 11 februarie, la Arena Platoş.

Sperăm ca anul viitor să reuşim să oferim o asemenea tabără unui număr mult mai mare de copilaşi cu rezultate bune la învăţătură. Mulţumim şi voluntarilor care ne sunt alături.

Raluca Morar,
Director Crucea Roşie Româna. filiala Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri