Chestionar adresat sibienilor: Studiu pentru gestionarea mai eficientă a parcărilor din Sibiu

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Primăria Sibiu intenționează să eficientizeze gestionarea parcărilor publice din oraș și să planifice inteligent dezvoltarea viitoare a acestor spații, ținând cont de nevoia imperativă de a trece spre o mobilitate sustenabilă pentru a proteja mediul în care locuim. În acest sens, a contractat firma Urban Scope pentru a realiza un studiu care să permită administrației locale să contureze o strategie coerentă în acest domeniu.

Obiectivele principale ale studiului includ o analiză a sistemului de tarifare a parcărilor și alcătuirea unei strategii de dezvoltare, gestionare și planificare a sistemului de parcări.

Prima etapă a acestui studiu este analiza situației curente a spațiilor de parcare, a nevoilor sibienilor și mai ales a obiceiurilor de parcare. În acest scop, în perioada 9 februarie – 4 martie, sibienii sunt invitați să completeze un scurt chestionar online, disponibil pe sibiu.ro: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScg8F7l-crPEnDJR1zlGis42BbX9iEsHSRJCvXblGdjxmGVqg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Chestionarul este disponibil și în format tipărit, la Centrul de Informații pentru Cetățeni din sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare și la ghișeele Direcției Fiscale de pe str. Turismului și din sediul Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei.

Întrebările chestionarului se referă, printre altele, la mijloacele de transport utilizate pentru deplasarea în oraș, spațiile de parcare utilizate în aceste deplasări și modul de plată a taxei.

Este important ca acesta să fie completat de cât mai multe persoane pentru ca firma care realizează studiul să obțină o imagine cât mai clară a situației existente, ceea ce va permite propunerea unor măsuri de îmbunătățire conforme cu realitatea specifică orașului. Vă mulțumim anticipat pentru implicare și pentru timpul acordat!- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

  1. In primul rand trebuie construite parcari si dupa aceea vorbim despre gestionarea lor.Faptul ca primaria a impus pe majoritatea strazilor sensul unic,nu inseamna ca a construit parcari.Zac o serie de terenuri abandonate si neintretinute prin toate cartierele.Ex. in buricul targului in spatele Casei de cultura.A autorizat multe constructii fara sa aiba prevazut loc de parcare(spital public,politie,banci,finante,cec..etc)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri