spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Ieri în Lazaret, acum două zile pe Școala de Înot. Cuțitul, noul accesoriu vestimentar?!

Știri din Județ

Publicitate

În municipiul Sibiu, în ultimele două zile, s-a înregistrat o creștere a cazurilor în care s-a făcut uz de cuțit. Un bărbat a fost tăiat, acum două zile, pe strada Școala de Înot. Ieri, un alt tânăr a fost înjunghiat într-o benzinărie, tot din Sibiu.

Conform IPJ SIBIU, bărbatul își făcea cumpărăturile într-un magazin de pe strada Școala de Înot iar la plecare, trei persoane necunoscute l-au agresat, acesta fiind tăiat cu un cuțit. Victima are 30 de ani și este din municipiul Sibiu.

„La data de 7.02.2022, in jurul orei 20:40, IPJ Sibiu a fost sesizat prin apel 112 despre faptul ca o persoana de sex masculin a fost agresată in fata unui magazin situat pe str. Școala de Înot din municipiul Sibiu. Victima, un bărbat in vârsta de 30 de ani, sibian, ar fi fost agresat cu un obiect tăietor înțepător în momentul în care a ieșit din respectivul magazin, iar cei trei presupuși autori, necunoscuți, au părăsit imediat zona. O echipă complexă de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Investigații Criminale desfășoară în continuare cercetări în vederea identificării și depistării celor 3 persoane de sex masculin. Cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.” au declarat reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri