spot_img
6.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Noi violenţe şi înjunghieri la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE 11.02, ora 21: Procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a „cuțitarului din Lazaret”. Conform surselor Sibiu Independent, procurorii vor cere apoi arest preventiv 30 de zile pentru tentativă de omor la instanță de judecată.

ACTUALIZARE, 11.02.2022, ora 17.05: Cuțitarul a fost prins de polițiști. Sibianul, în vârstă de 20 de ani, este prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea audierii, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii și liniștii publice.

ACTUALIZARE ora 13:00 – Cuțitarul ce a înjunghiat un bărbat, acum două zile, într-o benzinărie din Sibiu este în continuare căutat de Poliție. În schimb, cei doi complici, care s-au alăturat bătăii, au fost identificați și conduși la audieri, în fața procurorului de caz. Însă, după audiere, aceștia au fost eliberați, fiind cercetați în libertate. Pentru bărbatul ce l-a înjunghiat efectiv pe bărbatul de 31 de ani din Cisnădie, procurorii sibieni au deschis un dosar pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Complicii acestuia vor fi cercetați în libertate pentru loviri.

Știre inițială:

Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost agresat și înjunghiat în cursul serii de ieri, într-o benzinărie din Sibiu.

Din primele informații, tânărul de 31 de ani, domiciliat în orașul Cisnădie, a intrat în jurul orei 23:00, într-o benzinărie din cartierul Lazaret, având un schimb de replici cu unul dintre clienții localului. Imediat, între cei doi a izbucnit un conflict spontan. Pe imaginile video se poate observa cum în scurt timp, altercația cuprinde întreaga suprafață a localului, în jur „zburând” mai multe scaune. În bătaie s-au mai alăturat alți doi agresori, care au început să-l lovească pe cisnădian cu pumnii și cu picioarele. La un moment dat, acesta a fost înjunghiat în zona spatelui cu un cuțit. La vederea acestor fapte, mai mulți clienți speriați au părăsit de urgență incinta, sunând la Poliție.

Pe camerele de supraveghere a fost surprins și momentul de după agresiune, acela în care tânărul se prăbușește la pământ, într-o baltă de sânge. Cei trei agresori sunt acum căutați de Poliție.

O echipă complexă de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Investigații Criminale desfășoară în continuare cercetări în vederea identificării și depistării celor 3 persoane de sex masculin bănuite că în seara de 8 februarie, în jurul orei 23:00, ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Cisnădie. Conflictul a fost spontan, fără ca victima și personale bănuite de agresiunea să se fi cunoscut anterior, și s-a produs într-o stație de alimentare cu combustibil din municipiul Sibiu”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Acesta este al doilea caz de înjunghiere în spaţiul public la Sibiu în două zile.

Sursă video: Facebook Marian Răduinea

Publicitate

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă