spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului din Poceaev a sosit astăzi la Sibiu!

Știri din Județ

Publicitate

Biserica de pe strada Dealului din Sibiu găzduieşte de astăzi Icoana Făcătoarea de Minuni a Maicii Domnului din Poceaev. Icoana va rămâne la biserica sibiană până în 27 februarie, iar programul de închinare este între orele 8 şi 20, zilnic. De asemenea, în fiecare zi la ora 17 are loc Taina Sfântului Maslu.

Preotul Cătălin Dumitrean de la Biserica Dealului din Sibiu a anunţat că de astăzi a fost adusă icoana de la Poceaev, alături de Icoana cu moaştele a 90 de sfinți şi o părticică din moaștele Sf. Constantin cel Mare.

„Icoana Maicii Domnului de la Poceaev este una dintre cele mai cinstite sfinte odoare ale Bisericii Ruse. Lavra Poceaev, un bastion vechi al Ortodoxiei din Ucraina, adăpostește icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de aproximativ 400 de ani. Minunile săvârșite înaintea sfintei icoane a Maicii Domnului sunt numeroase și sunt mărturisite în registrele pe care mănăstirea le ține, cu explicațiile detaliate făcute de credincioși, care prin rugăciune au dobândit eliberare de duhuri necurate, eliberarea din captivitate, și care au fost aduși la calea cea dreaptă” precizează siteul Doxologia.

Foto credit: Dorin Artemon

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri