5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Aeroportul Internaţional Sibiu are acum şi Business Lounge marca Lagardere

Știri din Județ

Reprezentanţi ai marilor companii din Sibiu, alături de oficialităţi locale au fost invitaţi astăzi să vadă în avanpremieră noul Business Lounge (salon clasa Business) din Aeroportul Internaţional Sibiu. Acesta a fost realizat de compania franceză Lagardere Travel Retail în zona terminalului Plecări. Daniela Câmpean, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, alături de Vlad Vasiu, vicepreşedinte au fost oficialii prezenţi la eveniment. Câmpean a lăudat investiţia, care se înscrie într-o serie de modernizări ale aeroportului.

Ambasadoarea Franţei în România a trimis un mesaj video în care a lăudat lungul parteneriat pe care îl are zona Sibiului cu regiuni din Franţa, concretizat şi în mediul de afaceri.

Printre invitaţi au fost reprezentanţi de la multe companii mari din Zona Industrială de Vest şi nu numai. Este cunoscut faptul că aeroportul din Sibiu este folosit foarte mult de oamenii de afaceri germani şi nu numai. Directorul Aeroportului a anunţat că anul trecut s-a încheiat licitaţia pentru acest Business Lounge şi firma Lagardere a fost desemnată câştigătoare. Compania franceză este lider pe piaţa mondială în industria retail din aeroporturi, fiind prezentă şi la Sibiu deja de mulţi ani cu câteva magazine şi servicii.

Salonul Business (80 mp) are o capacitate maximă de 25 de locuri, băi private, bar şi zonă de mâncare, fotolii, dar şi acces la internet şi presă. Accesul în salon se face pe baza tichetului de îmbarcare clasa Business sau cu un card VISA/Mastercard care oferă o astfel de facilitate. De asemenea se va putea intra şi contra cost. Compania Lagardere va deschide oficial pentru public salonul Business din Aeroportul Internaţional Sibiu la începutul lunii martie.

Despre Lagardere Travel Retail

Lagardère Travel Retail își extinde în acest fel gama de servicii oferite pasagerilor în Aeroportul Internațional Sibiu, unde este prezentă încă din anul 2007, operând în prezent 4 unități, inclusiv noua cafenea So!Coffee inaugurată în luna februarie. În Sibiu, compania are deschise și 7 magazine Inmedio, dintre care 2 în sistem de franciză, magazine situate în mall-uri și galerii comerciale.

VIDEO:

Daniela Câmpean, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu

FOTO:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri