spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Sibian dat dispărut de soție. A plecat să alerge la Cisnădioara și nu s-a mai întors

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE (ora 13:00): Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost găsit,nevătămat în apropierea unei stâne din zona Valea Caselor din Rășinari.

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 44 de ani care a plecat de la domiciliul unor prieteni, fără a mai putea fi contactat. Salvamont Sibiu îl caută pe bărbat cu două echipe, fiind implicate mai multe echipe de jandarmi, pompieri și polițiști.

La data de 21 februarie în jurul orei 22:10, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 21 februarie, în jurul orei 14,30, soțul său, DAN FLAVIU, în vârstă de 44 de ani, a plecat de la domiciliul unor prieteni, din localitatea Cisnădioara, fără a mai reveni. 

Din verificările efectuate, s-a stabilit că, la data de 21 februarie, în jurul orei 14:30, bărbatul ar fi plecat să alerge în zona denumită ”Piatra Broaștei”, fiind văzut ultima dată în jurul orei 15,00, în zona vârful Măgura.

De îndată, la nivelul I.P.J. Sibiu s-a declanșat acțiunea de căutare, polițiștii sibieni beneficiind de sprijinul lucrătorilor din cadrul I.J.J. Sibiu, I.S.U. Sibiu, Salvamont Sibiu, precum și de ajutorul voluntarilor. 

Semnalmente:  înălțime 175 cm, greutate aproximativ 75 de kg, păr grizonat, tuns scurt.

La momentul plecării, bărbatul purta un hanorac tip polar de culoare maro, pantaloni în carouri de culoare bej și maro, cu întăritură în zona genunchilor, încălțăminte sport de culoare alb.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.  

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri