10.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Europarlamentarul Nicu Ştefănuţă: „Ducem ajutoarele voastre la ucrainieni!” (C.P.)

Știri din Județ

Europarlamentarul Nicu Ştefănuţă, membru al grupului RENEW Europe, a trimis următorul comunicat de presă:

Birourile mele europarlamentare din țară sunt gata să primească ajutoare pentru refugiații ucrainieni și persoanele dislocate care sunt încă pe teritoriul Ucrainei sau al Republicii Moldova.Am vorbit cu foarte mulți voluntari. Ei îmi spun așa: în vamă sunt în acest moment mulți oameni care vor să ajute. Ajutorul trebuie organizat și coordonat, iar societăți precum Crucea Roșie sau ISU centralizează nevoile refugiaților.Puteți contribui mai ușor cu cele necesare ducându-le direct la birourile Nicu Ștefănuță din Sibiu, Cluj, Constanța și Craiova, iar de restul ne ocupăm noi.

De ce au nevoie oamenii? Marea parte a refugiaților sunt femei și copii, având în vedere ordinul de încorporare al bărbaților și excepțiile limitate de la acesta.Oamenii au nevoie de alimente, dar MAI ALES de:medicamente, siropuri, antinevralgice, pastile anti stress, chiar și antibiotice, absorbante, hăinuțe pentru copii, scutece, piureuri pentru copii, saltele, plăpumi, obiecte de igienă.

Unde? Noi colectăm aceste ajutoare la cele 4 birouri europarlamentare din țară, de luni până vineri, între orele 9-17.

Sibiu, Strada Turnului 12, tel: +40 757 078 090

Cluj-Napoca, Strada Ploiești 31, tel: +40 746 077 630

Constanța, Bulevardul Mamaia 39, tel: +40 731 858 319

Craiova, Strada Frații Buzești 12, tel: +40 757 874 909

Cum facem să ajungă la refugiați? Suntem în legătură cu diferite societăți de transport. Așteptăm răspunsul lor. Mulți refugiați nu vor să părăsească teritoriul ucrainean. Astfel, o provocare este de a-i ajuta acolo unde sunt. De a ajunge cu ajutoarele până la Cernăuți sau Republica Moldova.Haideți să ajutăm Ucraina! România este solidară, România este generoasă, România este umană!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri