17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Intervenții medicale gratuite pentru refugiații ucraineni în clinicile partenere SSER

Știri din Județ

Reprezentanții Societății de Stomatologie Estetică din România, alături de studenți din cadrul SSER Young, susținuți logistic de Clinica de Stomatologie Trident și MagnaPharm, se vor deplasa vineri, 4 martie, la Vama Siret, cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei cu Ucraina, pentru a veni în sprijinul refugiaților ucraineni și a împărți echipamente extrem de necesare, precum saci de dormit și produse de igienă personală.

„Peste 89.000 de ucraineni au trecut granița cu România de la izbucnirea războiului, iar presiunea pe punctele de trecere a frontierei este una însemnată. Ne-am dorit și noi să venim în ajutorul celor care fug din calea războiului. După ce am discutat cu apropiați care se află deja la Vama Siret, pentru a sprijini eforturile de acomodare a vecinilor noștri ucraineni, am primit o listă cu bunurile de care este în continuare mare nevoie acolo.

Printre acestea, se numără sacii de dormit și produsele de igienă personală. În această săptămână lansăm o strângere de fonduri pentru a putea cumpăra cât mai multe pachete necesare, iar vineri ne vom deplasa la Vama Siret și, cu sprijinul studenților din cadrul SSER Young și a filialelor SSER din București, Galați, Iași, Cluj, Timișoara și Brașov, le vom împărți celor care au nevoie,” a declarat Dr. Florin Lăzărescu, fondator al Societății de Stomatologie Estetică din România.

Contul bancar la care se pot face donații în lei, pentru sprijinirea refugiaților ucraineni, este: RO55 BTRL RONC RT00 U881 5005 – titular cont: SSER. Contul este deschis la Banca Transilvania. Toți doritorii care pot dona sunt rugați să treacă „Ucraina” la detaliile transferului.

De asemenea, SSER, prin membrii săi din toată țara, va oferi în mod gratuit intervenții stomatologice de urgență refugiaților care au nevoie. Pentru detalii referitoare la locațiile în care se oferă astfel de tratamente puteți contacta SSER la telefon: 0726.691.132 și email: office@sser.ro.

Strângerea de fonduri va continua pe tot parcursul războiului din Ucraina, periodic voluntari din cadrul tuturor filialelor SSER se vor deplasa pentru a împărți refugiaților ucraineni produsele cumpărate cu sprijinul donatorilor.

Campania este popularizară și în cadrul Clinicilor Trident, pacienții acestora fiind încurajați să doneze pentru achiziționarea de produse necesare refugiaților care au trecut granița cu România.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri