spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Bikini Race de la Păltiniș, ANULAT! Banii pentru premii merg către refugiații din Ucraina

Știri din Județ

Publicitate

Arena Platoș Păltiniș a decis să anuleze evenimentul Bikini Race, iar întreg fondul de premiere destinat acestei competiții să fie direcționat către Crucea Roșie, pentru a folosi refugiaților ucrainieni, care în aceste momente fug ca să își salveze viețile.

Când am decis să organizăm cea de-a 9-a ediție a Bikini Race, cu toții trăiam într-o altă lume. Era pace atunci. Lumea noastră de astăzi este alta. La câteva sute de kilometri de noi sunt oameni care plătesc prețul suprem pentru libertate, sunt destine care își schimbă traiectoria pentru întreg restul vieții. Ucraina este în război, victimă a unei agresiuni pe care nimeni nu o mai credea posibilă în anul 2022.
Nu vrem și nu putem să stăm indiferenți la tragedia care se desfășoară la porțile noastre.
” – au transmis reprezentanții Arenei Platoș, Păltiniș pe pagina oficială de Facebook

Totodată, echipa Arena Platoș Păltiniș invită în acest demers toți partenerii și agenții economici din Păltiniș să li se alăture. „Mai mult decât atât, toate încasările pe care le vom face în următoarele 10 zile cu băutura noastră semnătură, Sweet Arena, se vor duce în același fond de întrajutorare. Să aducem un strop de dulce peste acest moment amar.
Împreună întotdeauna vom fi mai puternici‼️

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri