8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

În liniște și în triluri de pace! Așa s-a derulat programul ,,Eu ciripesc în muzeu și iarna” de la Muzeul ASTRA din Sibiu

Știri din Județ

De la începutul lunii decembrie până în prezent, peste 600 de vizitatori s-au implicat în această activitate de hrănire a păsărilor din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Cu toții au primit la intrarea în muzeu o pungă cu semințe de floarea soarelui și în acest mod păsările din muzeu au avut parte de 95 de kilograme de grăunțe. De asemenea, vizitatorii au mai primit și câte un pliant care conținea o hartă & informații despre păsări. Așa au reușit să descopere cele 4 hrănitori din muzeu, dar și să hrănească apoi păsările, din proprie initiativă, cu fructe(mere) și legume fierte.

Muzeul ASTRA transmite mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în această campanie! Promitem să revenim cu astfel de activități, fiindcă spiritul de initiativă nu zboară!

Muzeul ASTRA, prin intermediul Serviciului de Educație Muzeală. Interpretare patrimoniu, a propus vizitatorilor o activitate specială de hrănire & observare a păsărilor sălbatice din Muzeul în aer liber pe timpul iernii. Acțiunea s-a desfășurat în perioada 7 decembrie 2021 – 28 februarie 2022.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș