-7.7 C
Sibiu
marți, 07 februarie, 2023

Donațiile medieșenilor au ajuns la persoanele refugiate din Ucraina

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Update: ora 17:40

Colegii noștri de la Directia Socială au ajuns, cu pachetele făcute donație de către medieșeni pentru familiile ucrainiene, în localitatea Siret .
Vă mulțumesc tuturor pentru implicare
“ – a anunțat Gheorghe Roman, primarul municipiul Mediaș.

Angajații Direcției de Asistență Socială (D.A.S.) Mediaș au ajuns duminică, 6 martie 2022, în localitatea suceveană Siret, cu produsele donate de către locuitorii municipiului nostru pentru persoanele refugiate din Ucraina. Medieșenii au fost primiți cu brațele deschise de către colegii din Direcția de Asistență Socială Siret și au început imediat activitatea de voluntariat, cu scopul de a ajuta persoanele aflate în dificultate din cauza războiului izbucnit în Ucraina.


Astfel, după ce au descărcat produsele aduse din Mediaș, asistenții sociali au ajutat la sortarea produselor primite în permanență din toate colțurile țării și care sunt oferite familiilor ucrainiene stabilite deja în Siret, în funcție de necesitățile fiecărei persoane. De asemenea, au fost încărcate microbuze cu diferite materiale care vor ajunge la spitalele și centrele de refugiați din Ucraina.
O altă activitate la care au participat până acum angajații D.A.S. Mediaș a constat în prepararea hranei, trimisă la punctul de trecere a frontierei de la Siret, pentru a fi oferită tuturor celor care au nevoie.
În zilele care urmează, asistenții sociali din Mediaș vor continua activitățile, alături de colegii din Siret și de alte personae voluntare, în funcție de nevoile identificate pe parcurs.
Reamintim faptul că medieșenii care doresc să se alăture inițiativei de a dona produse neperisabile pentru refugiații din Ucraina o pot face în continuare la sediul Direcției de Asistență Socială Mediaș, Aleea Comandor Dimitrie Moraru nr. 11. Programul de primire a donațiilor este de luni până vineri între orele 7:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminica între orele 13:00 și 17:00.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri