7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

EXCLUSIV: Bărbat înjunghiat pe strada Săcel din Sibiu

Știri din Județ

Un conflict spontan a izbucnit între doi bărbați ce locuiau pe strada Săcel din Sibiu. Din primele informații, unul dintre bărbați a fost înjunghiat.

Conform martorilor, aceștia erau vecini și s-au certat minute în sir, până când totul a degenerat. La fața locului s-au deplasat peste cinci echipaje de Poliție, dar și o ambulanță SMURD.

Conform surselor Sibiu Independent, autorul agresiunii a fost deja identificat și condus la audieri. Incidentul a fost surprins de camerele video din vecinătate.

Victima, un sibian în vârstă de 48 de ani, a fost agresată de un bărbat de 35 de ani. Acesta a suferit o plagă la nivelul feței, toracelui și coapsei.

„La fața locului au fost trimise cu operativitate mai multe echipaje de poliție, sprijiniți de un echipaj de jandarmi, reușindu-se reținerea autorului care încerca să părăsească locul evenimentului. Din primele cercetări efectuate de către polițiștii de la judiciar s-a stabilit faptul că între doi bărbați, vecini în același imobil, a avut loc o altercație pe fondul unui conflict mai vechi.” a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri