1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Consiliul Județean invită sibienii la GALA SPORTULUI în Sala Transilvania

Știri din Județ

  • Evenimentul va avea loc marți, 15 martie 2022, la ora 17, și va fi transmis în direct pe Facebook
  • Vor fi acordate peste 60 de premii, în valoare de 100.000 lei, fonduri din bugetul județului Sibiu
  • Sibienii pot participa gratuit la Gală, în limita locurilor disponibile

Consiliul Județean Sibiu organizează marți, 15 martie 2022, evenimentul de premiere a celor mai buni sportivi și antrenori ai anului 2021 și de acordare a titlurilor de Ambasador al Sportului și Merit pentru întreaga activitate. Este vorba despre Gala Sportului Sibian, ajunsă la cea de-a III-e ediție, un eveniment apreciat și așteptat de sportivii sibieni.

Dacă primele două ediții s-au desfășurat într-un cadru restrâns, la sediul Consiliului Județean Sibiu, anul acesta, Gala Sportului Sibian va fi găzduită la Sala Transilvania, care beneficiază de o capacitate generoasă de 1.777 de locuri. Valorificând această oportunitate oferită de Sala Transilvania, Consiliul Județean Sibiu a transmis invitația de a participa la Gală către oficialitățile locale, către corpul diplomatic din Sibiu, parlamentarii de Sibiu, consilierii județeni, precum și către mediul de afaceri din județul nostru. De asemenea, Consiliul Județean Sibiu invită sibienii care iubesc sportul și care îi susțin pe cei care practică un sport de performanță, să participe la acest eveniment, în limita locurilor disponibile.

Premiile vor fi înmânate de către președinta Daniela Cîmpean, alături de vicepreședinții Marcel Luca și Vlad Vasiu, precum și de administratorul public al județului, Adrian Bibu. Acestea vor consta în trofee și cupe, o diplomă, flori și o sumă de bani cuprinsă între 1.000 lei și 7.500 lei, în funcție de categoriile pentru care sunt decernate. Cuantumul brut al premiilor este de 100.000 lei, sumă asigurată din bugetul local al județului Sibiu.

Reamintim categoriile pentru care vor fi decernate premiile:

  • CEL MAI BUN SPORTIV al județului Sibiu în anul competițional curent, 3 premii și 7 mențiuni: sport OLIMPIC și sport NEOLIMPIC
  • CEL MAI BUN ANTRENOR al județului Sibiu în anul competițional curent, 3 premii și mențiuni: sport OLIMPIC și sport NEOLIMPIC
  • TINERE SPERANŢE, locurile 1 – campioni naționali, în campionatele naționale şi câștigători republicani în concursurile republicane: sport OLIMPIC
  • MERIT PENTRU ÎNTREAGA ACTIVITATE
  • AMBASADOR AL SPORTULUI în Județul Sibiu
  • JOCURI SPORTIVE SENIORI
  • JOCURI SPORTIVE JUNIORI
  • PREMIU SPECIAL PENTRU ASOCIAȚIILE PE RAMURĂ DE SPORT CU CEA MAI SEMNIFICATIVĂ ACTIVITATE

Sibienii care nu pot participa la eveniment sunt invitați să vizioneze Gala Sportului Sibian începând cu ora 17 pe pagina de Facebook Consiliul Judetean Sibiu și Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu.

După încheierea evenimentului, tabelul nominal cu toți premianții va fi publicată pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la rubrica Anunțuri de evenimente.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri