spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Accident mortal între Slimnic și Șura Mare. Traficul este blocat total

Știri din Județ

Publicitate

Un accident grav de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp între localitățile Slimnic și Șura Mare. Din primele informații, o autoutilitară, un autocamion și o mașină au intrat în coliziune.

Conform martorilor, patru persoane au fost rănite, la fața locului fiind detașate mai multe echipaje de Poliție și prim-ajutor. Din nefericire, una dintre victime a decedat.

Conform ISU SIBIU, în accident au fost implicate cinci persoane. S-au acordat îngrijiri medicale și echipajele SMURD au transportat la spital doi bărbați, conștienți, unul cu traumatism umăr și altul cu diverse plăgi. Și echipajele SAJ au transpotat tot două victime, una de 29 ani, cu traumatism cranio-cerebral acut închis și alta de 19 ani, cu atac de panică. Toți ocupanții autoturismului fiind din localitatea Hașag.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, dinspre Slimnic spre Șura Mare, pe un tronson de drum în curbă periculoasă la dreapta, un șofer în vârstă de 30 de ani a ieșit parțial în afara părții carosabile, pe acostament, iar în încercarea de a redresa autoturismul, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară și un autocamion conduse dinspre Sibiu spre Slimnic.

Se preconizează ca traficul să se reia în 20 – 30 de minute.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN14, ieșirea din Șura Mare spre Slimnic cu 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, un echipaj descarcerare alături de un echipaj SAJ la un accident rutier produs între două vehicule. Din primele informații sunt implicate patru persoane dintre care una decedată.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri