spot_img
22.9 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

POIANA SIBIULUI: Scapă de deșeurile electrice și poți câștiga premii

Știri din Județ

Publicitate

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Eco Sibiu și Eco Positive vor colecta deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) de la populație în Poiana Sibiului în 17 martie 2022. Oamenii pot scoate echipamentele la porți și pot apela telefon 0800.444.800 (număr gratuit) sau la 0755 406 406 între orele 9-17!

Publicitate

Această activitate de mediu se desfășoară de ASI ECO Sibiu alături de Primăria Poiana Sibiului, Eco Positive și RoEcollect, operator partener de colectare și promotor al reciclării deșeurilor electrice în județul nostru.

Comenzile de ridicare se pot face și on-line prin formularele disponibile pe www.colecteaza.ro. Persoanelor juridice li se oferă documentele necesare de casare.

Premii atractive

Locuitorii din Poiana Sibiului care predau deșeuri electrice în 17 martie pot câștiga premii prin tragere la sorți oferite de organizatori. Premiile constau în coasă electrică, șurubelniță electrică, fier de călcat, cafetieră, prăjitor de pâine. Tragerea la sorți a premiilor are loc în 21 martie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA