4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Acțiune fulger pe autostrada A1. Un șofer transporta lapte în condiții neconforme

Știri din Județ

În cursul zilei de 17 martie, în intervalul orar 10:00 – 13:00, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva – Holdea, în colaborare cu reprezentanții R.A.R. Sibiu și A.N.S.V.S.A. Sibiu, au desfășurat o acțiune fulger pe linia prevenirii și combaterii încălcării normelor rutiere, dar și pe linia prevenirii încălcării normelor legale privind sănătatea publică, pe A1, în zona km. 247, ieșire spre Mediaș .

Astfel, reprezentanții celor trei instituții au verificat 80 de autovehicule, polițiștii rutieri aplicând 19 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 5.500 de lei. De asemenea, polițiștii Biroului A1 au retras 4 certificate de înmatriculare. Printre abaterile constatate amintim neportul centurii de siguranță, defecțiuni tehnice și altele.

În jurul orei 12:20 pe calea 1, Sibiu – Sebeș, polițiștii rutieri au oprit o autoutilitară condusă de către un sibian în vârstă de 39 de ani, reprezentanții A.N.S.V.S.A. constatând cu ocazia controlului faptul că bărbatul transporta în condiții neconforme lapte destinat consumului, provenit din colectare. Reprezentanții A.N.S.V.S.A. Sibiu au aplicat măsuri legale în consecință.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva – Holdea vor continua acțiunile în vederea creșterii gradului de siguranță a participanților la trafic.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș