-1.9 C
Sibiu
luni, 30 ianuarie, 2023

Bătrânel din Ludoș dat dispărut de familie. A plecat pe jos spre localitatea Topârcea

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Aproximativ 25 de polițiști și voluntari desfășoară activități de căutare a unui bărbat în vârstă de 86 de ani care a plecat din localitatea Ludoș, județul Sibiu, fără a mai putea fi contactat.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 22 martie, în jurul orei 12:00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 20 martie a.c., în jurul orei 14;00, tatăl său, BĂCILĂ IOAN, în vârstă de 86 de ani, a plecat din localitatea Ludoș, de la domiciliul fiicei, spre localitatea Topârcea, pe DJ 106T, pe jos, fără a mai putea fi contact.

Semnalmente: înălțime 155 cm, greutate aproximativ 60de kg, ochi albaștri, păr alb, tuns scurt, calviție, barbă scurtă, albă.

La momentul plecării, bărbatul purta o geacă de culoare verde închis cu fermoar metalic, pantaloni din velură de culoare gri, căciulă tricotată cu cozoroc de culoare gri, botoșei din pâslă (ghete de casă) de culoare gri.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbatsunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri