spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Bogdan Trif: Daniela Cîmpean în Dubai: ”Trai, neneacă”, pe banii sibienilor (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu transmite următorul comunicat de presă:

Doamnei Cîmpean îi place foarte mult să-și petreacă timpul împreună cu domnul Bibu, bineînțeles, pentru a discuta problemele județului. Surmenați, probabil, de atâta muncă și rezultate zero, s-au hotărât să-și ia câteva zile de vacanță și să le petreacă în cea mai exclusivistă destinație turistică și, bineînțeles, cea mai scumpă – Dubai.

În vremuri de criză, fiind foarte atentă la propriul buzunar, doamna Cîmpean s-a gândit să-și plătească vacanța din banii contribuabililor sibieni. Zis și făcut! Nu a mai dorit să discute problemele județului exclusiv cu domnul Bibu, așa că l-a luat ”la pachet” și pe domnul vicepreședinte Vasiu, să pună și el osul la muncă și să asigure astfel ”succesul” delegației pe bani publici a Consiliului Județean, în Emiratele Arabe Unite. 

La întoarcerea la Sibiu, doamna Cîmpean a găsit de cuviință să spună câteva minciuni, să lanseze o fumigenă și să justifice vacanța petrecută pe banii sibienilor, alături de domnii Bibu și Vasiu. M-a criticat spunând că, în timpul mandatului meu de ministru al Turismului, am invitat un grup de influenceri din Dubai în vizită în România, apoi i-am lăsat de izbeliște, prejudiciind astfel imaginea României.

Minciuna doamnei Cîmpean este ușor de demontat pentru că,  imediat după ce am fost numit ministru, în 2018, am organizat un stand al României în cadrul Târgului de Turism din Dubai. Aici am avut întâlniri cu cei mai importanți turoperatori de turism din Emiratele Arabe Unite, dar și cu oficialitățile guvernamentale din Dubai, care și-au manifestat interesul pentru destinația turistică România. 

În 2019, împreună cu Ambasadorul României în Emiratele Arabe Unite, Excelența Sa Adrian Măcelaru și în special cu sprijinul Consulului General al României în Dubai, doamna Nicoleta Teodorovici, am reușit să aducem cei mai importanți bloggeri/vloggeri în România. Ministerul Turismului a suportat integral costurile cu transportul aerian, cazare, masă și deplasările pe teritoriul României. 

Pe toată durata șederii în România, grupul a avut un program bine stabilit și doi reprezentanți ai Ministerului Turismului le-au fost alături. Mai mult, doamna Consul General Nicoleta Teodorovici i-a însoțit personal din Dubai, pe toată durata vizitei în țara noastră, pentru a se asigura că oaspeții nu duc lipsă de nimic. 

În programul de lucru am insistat personal să fie inclus și județul Sibiu, unde au fost vizitate obiectivele turistice din Muzeul din Dumbrava Sibiului, Bâlea și monumentele UNESCO din județ. 

Infuencerii au transmis atât live, cât și după încheierea vizitei, materiale despre obiectivele turistice din România. În toate materialele au fost doar impresii pozitive despre obiectivele turistice vizitate (materialele au fost inventariate de reprezentanții Consulatului și transmise apoi către Ministerul Turismului). 

Urma să orgaizăm și alte infotrip-uri și întâlniri între turoperatorii din Dubai și cei din România, dar Guvernul PSD a căzut în Parlament, iar colegii liberali ai doamnei Cîmpean au găsit de cuviință să desființeze Ministerul Turismului și să nu mai organizeze niciun eveniment de acest fel. Cu alte cuvinte, să nu mai facă nimic pentru turismul din România. 

Am fost singurul ministru al Turismului care a adus infuenceri din Dubai în România și tocmai de aceea doamna Cîmpean a considerat potrivit să mă critice pe mine, că doar nu era să îi critice pe foștii miniștri liberali ai Turismului care nu au făcut nimic pentru a promova România ca destinație turistică în Emiratele Arabe Unite. 

În concluzie, doamna Cîmpean a încercat să-și acopere vacanța de lux petrecută în Dubai împreună cu domnii Bibu și Vasiu, pe banii sibienilor. Folosind clișeul ”PSD e de vină”, tocmai ea s-a găsit ”să repare” imaginea României în Dubai. Nu știu dacă e de râs sau de plâns, dar cert este că nici susținătorii cei mai apropiați ai doamnei Cîmpean nu-i mai cred minciunile. 

 

 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri