5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: Inconștiență! Incendiu de vegetație uscată chiar lângă o benzinărie din Avrig

Știri din Județ

Incredibil! În ultimele două săptămâni, pompierii sibieni au intervenit la peste 30 de incendii de vegetație uscată, toate provocate de mâna omului „gospodar”.

De această dată, pompierii sibieni au intervenit de urgență la intrare în localitatea Avrig, acolo unde flăcările amenințau să se extindă la o benzinărie. Din fericire, incendiul a fost localizat și izolat, fiind stins ulterior.

Pompierii fac apel zilnic către sibieni ca să nu mai igienizeze resturile din grădină prin incendierea, pentru că, din cauza vântului, focul poate scăpa de sub control.

„Astăzi, în jurul orei 16:45, pompierii militari din cadrul punctului de lucru Avrig, au fost solicitați să intervină de urgență pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată la ieșirea din orașul Avrig. Precizăm faptul că deși intervenția a fost îngreunată de condițiile meteo cauzate de un vânt destul de puternic, incendiul a fost lichidat, fără riscul de propagare la stația de distribuție carburant din apropiere. În urma incendiului au ars aproximativ 3 ha de vegetație uscată.” a declarat pentru Sibiu Independent, Sergent major Andreea Ștefan, reprezentant la ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș