spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Sistemul video din Avrig este foarte util! Amenzi pe bandă rulantă pentru vandalism

Știri din Județ

Publicitate

Investiția în sistemul de supraveghere video din localitatea Avrig începe să fie amortizată, asta datorită faptelor de vandalism surprinse. Astfel, polițiștii locali pot amenda cetățenii, banii revenind la bugetul local.


Surprinși aruncând gunoi în locuri nepermise, șoferi care aleg să-și parcheze haotic mașinile sau chiar persoane care distrug obiectivele publice sunt doar câteva din faptele înregistrate de camere. Ultimul caz, un avrigean de 18 ani, de pe Strada Râului din Avrig, a rupt un leagăn pentru copii, în timp ce se afla în parcul de la intersecția străzilor Unirii și Prundu Mic. Pus în fața imaginilor video, acesta și-a recunoscut fapta și a primit o amendă de 2000 de lei, pe care trebuie să o plătească în termen de 30 de zile.

„Este revoltător să constatăm în fiecare zi că unii dintre concetățenii noștri se distrează distrugând bunuri publice. Asta nu e doar lipsă de educație ci și o dovadă de lipsă de respect față de comunitatea în care trăiesc. Ne vom asigura că cei care distrug, vor și plăti pagubele produse”, dă asigurări primarul Adrian David.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?