4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

FOTO: Șapte autospeciale de pompieri au intervenit în localitatea Laslea

Știri din Județ

Un scurtcircuit produs la cablul electric neizolat corespunzător care racorda centrala termica pe lemne a unui cetățean din localitatea Laslea a cauzat un incendiu ce a mistuit jumătate din casa acestuia.

Pompierii militari ai Punctului de lucru Dumbrăveni au fost solicitați să intervină de urgență în localitatea Laslea pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în care se afla centrala termică.

La sosirea forțelor la fața locului, incendiul se manifesta generalizat atât la anexă cât și la camerele casei de locuit. În sprijin au intervenit de urgență și membrii SVSU Laslea și SVSU Dumbrăveni. Pompierii militari și membrii SVSU cu șapte autospeciale de stingere au lichidat incendiul în limitele găsite.

A ars camera centralei termice și elemente de mobilier și electrocasnice din alte 8 încăperi ale casei. De asemenea, a ars 40% din suprafața acoperișului. Au fost salvate trei încăperi ale casei și animalele din gospodărie, aproximativ 20 de păsări și trei porci.
Nu au fost semnalate victime.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș