spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img
Array

Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase şi a celor electrice și electronice în Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Operatorul de salubritate Soma SRL va organiza în municipiul Sibiu o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, inclusiv deșeurile de echipamente electronice și electrice (DEEE). În cadrul acestei campanii deșeurile sunt ridicate, pe baza unui program împărțit pe zile, de la toate platformele publice din oraș. Campania este programată să aibă loc în perioada 4 – 8 aprilie 2022.

Deșeurile din zona Hipodrom vor fi ridicate în ziua de luni, 4 aprilie. Marți, 5 aprilie 2022, se vor colecta deșeurile voluminoase și DEEE de lângă platformele publice din cartierele Vasile Aaron, Broscărie, Lazaret și Gușterița. Miercuri, 6 aprilie, este programată ridicarea deșeurilor voluminoase din zonele Gară și Terezian, iar joi, 7 aprilie, a celor din Țiglari și Turnișor. În ultima zi lucrătoare a săptămânii, vineri, 8 aprilie, sunt rugați să își aducă deșeurile lângă platforme sibienii din cartierele Ștrand și Valea Aurie.

Sibienii care locuiesc la case sunt rugați să scoată la poartă, lângă bordură, aceste deșeuri de mari dimensiuni în zilele în care pe strada lor este programată ridicarea deșeurilor reziduale (pubela neagră).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda