19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

“Anii Drumeției” organizează cea de-a doua ediție a Târgului de Ecoturism din județul Sibiu

Știri din Județ

Echipa de implementare a Programului „Anii Drumeției” și Consiliul Județean Sibiu au deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la Press Tour-ul organizat în deschiderea celei de-a doua ediții a Târgului de Ecoturism.

Evenimentul dedicat presei va avea loc vineri, 08 aprilie 2022,  începând cu ora 12:00, în cadrul Pavilionului Muzeal Multicultural ASTRA. La deschiderea evenimentului va lua parte președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, alături de reprezentanții instituției. Scopul turului este de a prezenta oferta sezonului de primăvară – vară a operatorilor locali pentru activități recreative și sportive, echipamente și servicii conexe.

Târgul de Ecoturism este organizat de Consiliul Județean Sibiu și Asociația Județeană de Turism Sibiu, în cadrul Programului „Anii Drumeției” și reprezintă o platformă de promovare a turismului sustenabil din întreg județul Sibiu.

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Vă rugăm să confirmați participarea la numărul de telefon: 0753.640.902, sau pe e-mail: anii.drumetiei@sibiu-turism.ro.

Sursa foto: Facebook
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri