7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Branșamente noi de apă pentru blocurile de pe strada Sălajului

Știri din Județ

Apă Canal Sibiu Sa anunță că miercuri, 6 aprilie 2022, între orele 09,00 – 15,00 vor fi executate lucrări de cuplare a noilor branșamente de apă potabilă aferente blocurilor nr. 3 și 4 de pe strada Sălajului din cartierul Ștrand. De asemenea, vechile branșamente, realizate din oțel, vor fi dezafectate.

​În intervalul orar menționat, se va sista furnizarea apei pentru blocurile din perimetrul delimitat de străzile Oașului – Bihorului – Gorjului – Maramureșului (blocurile nr. 1, 2, 3 și 4 de pe str. Sălajului; blocurile nr. 1, 2, 3 și 4 de pe str. Oașului; blocurile nr. 3 și 5 de pe strada Gorjului; blocurile nr. 7 și 9 de pe strada Maramureșului și blocurile nr. 8 și 10 de pe strada Bihorului).

​Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția locuitorilor din zona afectată apă de utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ce va staționa în apropierea intersecției străzilor Oașului cu Bihorului.

​Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. La reluarea furnizării este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri