spot_img
17.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img
Array

Florin Chetroni este noul director al DSP Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Începând de astăzi, consilierul juridic Florin Chetroni este noul director executiv al Direcției de Sănătate Publică Sibiu, pe o perioadă de 6 luni.

Publicitate

Redăm mai jos comunicatul de presă transmis de D.S.P Sibiu:


Vă informăm că, urmare a Ordinului Ministerului Sănătății Nr. 989/01.04.2022 privind delegarea atribuțiilor specifice funcției publice de conducere la Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu, începând cu data de 08.04.2022, domnul Consilier juridic FLORIN CHETRONI, a fost delegat pentru preluarea atribuțiilor funcției de conducere de DIRECTOR EXECUTIV la Direcția de Sănătate Publică a județului, pe o perioadă de 6 luni (08.04 – 08.04.2022). 

Noul Director interimar (angajat la DSP Sibiu din anul 2016) precizează că nu cunoaște motivele care au stat la baza schimbării: „Nu sunt membru de partid, mă onorează această numire, dar nu mi s-a spus de ce am fost numit. Pur și simplu am primit un telefon de la Minister, mi s-au cerut niște acte care au fost procesate.”

Domnul Dr. Lucian Blăguțiu va reveni la munca desfășurată anterior în calitate de Inspector Șef al Inspecției Sanitare de Stat din cadrul DSP Sibiu, conform Ordinului 1078/2010.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai