1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Șelimbăr: A fost predat către Compania Națională de Investiții amplasamentul pentru creșa din cartierul Tineretului

Știri din Județ

Consilierii locali au votat în ședința de la sfârșitul lunii martie predarea amplasamentului viitoarea creșe din cartierul Tineretului către Compania Națională de Investiții, instituția care se va ocupa de construcția sa, potrivit unui anunț făcut de reprezentanții Primăriei Șelimbăr.


Suprafața de teren predată în vederea realizării construcției este de 2.127 mp. Construcția propusă are rolul de a ajuta familii tinere din comuna Șelimbăr să asigure copiilor o educație timpuri corespunzătoare”, se arată în referatul de aprobare.
Numărul nou-născuților în ultimii ani este în continuă creștere. În anul 2016 au fost 175 de nașteri, iar în anul 2020, numărul total al nașterilor a ajuns la 236, conform documentelor care au fost puse la dispoziția consilierilor locali.


Din cauza faptului că în Comuna Șelimbăr nu există nicio creșă, părinții sunt nevoiți să își înscrie copiii la grădinițele de pe raza Comunei Șelimbăr sau la cele din Municipiul Sibiu, unde locurile sunt limitate și instituțiile de învățământ suprasolicitate”, a transmis primarul Marius Grecu.


(sursa foto: Pixabay)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri