spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

A.F.C.Hermannstadt joacă pe teren propriu împotriva celor de la Universitatea Cluj-Napoca

Știri din Județ

Publicitate

În etapa cu numărul 4 din Play-Off-ul Ligii a 2-a, A.F.C.Hermannstadt joacă pe teren propriu împotriva celor de la Universitatea Cluj-Napoca. Confruntarea este una între ocupamentele locurilor 2, FCH, respectiv 3, U Cluj-Napoca, în clasament. În primele 3 runde, sibienii au obținut două victorii și un rezultat de egalitate, în timp ce clujenii au remizat de două ori și au câștigat un singur meci. În sezonul regular, oaspeții de la ,,U” s-au impus cu 0-2, pe 8 martie, în etapa cu nr. 18, golurile fiind marcate de Fernandes și Tescan. Pentru această confruntare, din lotul FCH mijlocașul ghanez Baba Alhassan și fundașul stânga Raul Opruț sunt incerți.

,,Într-adevăr după ultimul meci reacția noastră a fost una bună. Totuși, marți va fi un alt meci, unul foarte, foarte important, dar nu decisiv. Aportul publicului este foarte important. L-am simțit împotriva noastră în meciul cu Petrolul Ploiești, de exemplu, în ultimele 15 minute, atunci când adversarii au prins curaj datorită celor prezenți în tribune. Trebuie ținut cont de un aspect foarte important aici. A.F.C.Hermannstadt joacă mereu în deplasare, iar acest lucru în mod evient se simte. Și din acest motiv ne dorim promovarea și apoi să ne reîntoarcem pe Stadionul Municipal din Sibiu, unde vom fi alături de suporterii minunați ai acestui oraș. Sunt convins că se va crea un entuziasm maxim, o emulație, iar noi vom simții cu adevărat aportul publicului din Sibiu. Pentru această partidă cu Universitatea Cluj-Napoca avem ceva probleme de lot, dar nimic foarte serios. Ce vă pot spune este că dacă nu va fi un jucător 100% apt de joc, acela nu va juca și va fi pe banca de rezerve sau în tribune.  Pe teren vom avea nevoie de fotbaliști care să fie dispuși 100% la efort, pentru că va fi o confruntare de angajament maxim.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt.

FCH vs U Cluj-Napoca va avea loc marți, 12 martie, începând cu ora 19, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. Biletele sunt disponibile pe site-ul bilete.ro, accesând acest link https://bit.ly/3M7xqZd . De asemenea, casa de biete de la Tribuna 2 a Stadionului Gaz Metan va fi deschisă de la ora 17:30.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor