9.1 C
Sibiu
joi, 30 martie, 2023

Rezultatele concursului „Ştiu şi aplic – Securitatea şi sănătatea în muncă se dobândeşte de pe băncile şcolii”

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu împreună cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sibiu au organizat în data de 07.04.2022, concursul ȘTIU ȘI APLIC – SECURITATEA ŞI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ SE DEPRINDE DE PE BĂNCILE ŞCOLII- faza județeană, la Liceul Tehnologic „Independența” Sibiu.

La eveniment au participat 26 de elevi și 13 profesori coordonatori din cadrul a 7 unități de învățământ din județul Sibiu din ciclul inferior, superior și învățământ profesional.

Echipele care au ocupat locul I:

• Liceu Tehnologic ”Independența” Sibiu – învățământ profesional

• Liceul Tehnologic ”Henri Coandă” Sibiu – ciclul superior

• Liceul Tehnologic ”Henri Coandă” Sibiu – ciclul inferior

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sibiu a fost reprezentat de inspectorul școlar general adjunct Bârză Gheorghe și inspectorul școlar Poplăcean Adrian iar din partea Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu au fost prezenți inspectorul șef adjunct securitate și sănătate în muncă Wolf Alexander George și inspectorii de muncă Borcea Alina și Șerbulea Gabriel Ștefan.

În perioada 13.05-15.05.2022 la „Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi ”din Iași, se va desfășura faza națională, unde vor participa echipele care au obținut locul I.

I.T.M. Sibiu mulțumește tuturor organizatorilor si unităților școlare participante care au demonstrat un real interes pentru concursul ”Știu și aplic.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri