spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

LIDL şi Banca pentru Alimente: Donează Sărbători fericite!

Știri din Județ

Publicitate

Sibienii care doresc să sprijine programul non-profit Banca pentru Alimente o pot face de astăzi până în 1 mai prin achiziţia de produse neperisabile din magazinele Lidl. Clienții Lidl vor putea achiziționa alimente care vor ajunge apoi la ONG-urile beneficiare ale Băncii pentru Alimente din judeţul Sibiu, adică ONG-uri locale care oferă servicii de asistență copiilor și tinerilor nevoiași, persoanelor cu dizabilități, vârstnicilor aflați în sărăcie, familiilor defavorizate etc.

Programul se desfăşoară în toată ţara sub patronajul Lidl şi Banca pentru Alimente Cluj. Sibienii pot cumpăra produse dela Lidl şi le lasă pentru acest proiect în magazinele Lidl din Sibiu, Str. Rusciorului, nr. 48 A şi Şos. Alba Iulia, nr. 47 A, dar şi în cele din Şelimbăr, Sos Sibiului Nr 12-22 şi Bld. Mihai Viteazu, nr. 3.

Produse ce pot fi donate (produse neperisabile și care nu necesită temperatură joasă de păstrare): cereale, dulciuri, patiserie ambalată și biscuiți, dulceață-gemuri-cremă de ciocolată, ceai, biscuiti și napolitane, semințe, nuci și fructe uscate, chipsuri-snacksuri-pufuleti-covrigei, alimente de bază (ulei, făina, zahăr, orez, ingrediente de copt), conserve de legume, conserve de carne, conserve de fructe, paste fainoase, sosuri, lapte UHT (care se păstrează la temperatura camerei).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor