spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Prima ediție a festivalului „Flori de Florii”

Știri din Județ

Publicitate

Prima ediție a festivalului „Flori de Florii” din Șelimbăr a fost un succes.
Weekend-ul trecut (15-17 aprilie), Unimat și-a deschis porțile pentru prima ediție a festivalului, unde iubitorii de flori au putut admira soiuri care mai de care mai impresionante.


Evenimentul a oferit o gamă variată de plante și flori, iar cultivatori din Sibiu și din județele învecinate ne-au încântat privirile cu o explozie de culoare.


Vremea bună de vineri și sâmbătă a îndemnat localnicii, dar și turiștii aflați în vizită în orașul nostru, să vină în număr mare la Unimat, pentru standurile pline cu flori ale comercianților. Cei care nu au reușit să ajungă la noi decât duminică, nu s-au lăsat descurajați de ploaie și au reușit să își achiziţioneze toate cele necesare pentru o grădină frumoasă: plante căţărătoare, brăduți ornamentali, plante anuale, bi-anuale ori perene, ghivece pentru agăţat, plante aromatice, mobilier de grădină, accesorii, unelte sau decoraţiuni.


Privind în urmă, putem spune că de Florii, curtea Unimat a îmbrăcat toate culorile pământului, iar vedetele evenimentului au fost cu siguranță mușcatele, petuniile, panseluțele și standul cu lavandă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor