spot_img
17.2 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

Deputatul Dan Barna (USR): Veteranii de război sunt povești vii, cu suflet, pentru generațiile noastre(C.P.)

Știri din Județ

Publicitate

Deputatul USR-Plus de Sibiu, Dan Barna a transmis un comunicat de presă:

Publicitate

Memoria și eroismul veteranilor de război, cea mai însemnată dovadă de luptă și sacrificiu pentru libertatea și independența României.

Le mulțumesc veteranilor de război pentru sacrificiul și determinarea cu care și-au făcut datoria pentru țară și le sunt recunoscător celor care le-au fost și le sunt sprijin. Ei, puținii veterani care ne mai sunt alături, ne dau în fiecare zi prilejul să înțelegem importanța și prețul luptei pentru libertate și democrație.

Din curajul și patriotismul lor putem conștientiza importanța umanității și riscul radicalizării și extremismului tot mai prezente în ultima vreme. Veteranii de război sunt povești vii, cu suflet, pentru generațiile noastre.

Nu mai am norocul să-mi fie alături cei doi bunici care au luptat la Stalingrad și la Odessa. Dar simbolic, pentru ei și pentru toți cei pe care destinul i-a dus pe câmpuri de luptă, în semn de recunoștință, am depus astăzi cu sprijinul colegilor mei o coroană de flori la Monumentul Veteranilor de Război din Sibiu.

Vreau să le mulțumesc și militarilor din Forțele Terestre Române, a căror zi a fost marcată ieri și la Cercul Militar din Sibiu, pentru contribuția adusă apărării țării și securității regionale în colaborare cu partenerii NATO.

Foto credit: Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA