12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Trei mașini implicate într-un accident, la ieșire din Mediaș spre Sighișoara

Știri din Județ

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș intervin la un accident rutier produs pe DN14, la ieșirea din Medias spre Sighișoara, în care sunt implicate trei autoturisme.

Din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul unui autoturism, un bărbat in vârsta de 57 de ani, din Alba condus pe DN 14, dinspre Sighișoara spre Medias, ar fi intrat în coliziune cu două autoturisme conduse din sens opus de către o femeie in vârsta de 31 de ani, domiciliata in Saroș pe Târnave, respectiv un cetățean străin in vârsta de 73 de ani. Conducătoarea auto a fost transportată la spital conștientă.

Traficul rutier în acest moment este complet blocat pe DN14.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 14, la ieșirea din municipiul Mediaș spre localitatea Brateiu la un accident rutier. La fața locului au fost mobilizate un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. Salvatorii au extras din mașina o persoană de sex feminin în vârsta de 32 de ani și a fost predată echipajului SAJ în vederea transportării la CPU Mediaș.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri