10.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Deschiderea expoziţiei „În căutarea vechilor maeştri” a artistului Claudiu Guraliuc

Știri din Județ

Sâmbătă, 14 mai, de la ora 12:00, la Sala Multimedia, Casa Albastră din Piaţa Mare nr. 5, Sibiu va avea loc deschiderea expoziţiei În căutarea vechilor maeştri a artistului Claudiu Guraliuc.

Curator: Adrian Luca

Claudiu Guraliuc este fotograf și educator cu normă întreagă, cu sediul în Cluj-Napoca, specializat în portretistică și nud fine-art.

Deține titlul de Master Photographer, cu distincţiile de Associate al Master Photographer Association UK şi Licentiate al Royal Photographic Society.

În ultimii ani a primit numeroase premii internaționale, iar în octombrie 2020, i-a fost decernat premiul de Fine Art Photographer of the Year la Gala Master Photography Awards din Marea Britanie, cu o imagine parte a seriei sale picturale, de inspirație barocă.

În ianuarie 2022, a primit titlulurile de International Master Photographer of the Year 2021, una dintre distincţiile de top din industrie, Portrait Photographer of the Year și Fine Art Photographer of the Year, la cea de-a 38-a ediție anuală a Master Photographers International Awards în Regatul Unit.

Lucrările sale sunt prezente în publicații internaționale, în galerii și colecții private din Europa, Asia si Statele Unite.

Este reprezentat de Katsea Art Gallery din Baltimore, MD, SUA si Influx Gallery, Notting Hill, London, UK.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri