spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Misterul tentativei de asfaltare din Scoreiu, județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Ziarul Sibiu Independent a publicat ieri, în exclusivitate, o fotografie din satul Scoreiu, județul Sibiu, în care se poate observa o încercare de asfaltare, direct pe pământ, pe o suprafață de aproximativ 5 metri pătrați.

Fotografia a făcut vâlvă în mediul on-line, strângând în puțin timp, zeci de comentarii comice, dar și o mulțime de reacții 👍😂😲.

Înainte de publicarea fotografiei, am formulat o întrebare către primarul comunei Porumbacu de Jos, Georgeta Poșa. Satul Scoreiu aparține de această primărie. Conform acesteia, lucrarea nu este însușită de Primărie, lucrarea de genul acesta nefiind aprobată. Ne-a promis în schimb, verificări la SDN Sibiu iar răspunsul a venit rapid. Conform domnului Tarcea Dorin, șeful Secției SDN Bradu, nici din partea „Secția Drumuri Naționale Sibiu” nu a fost demarata o astfel de lucrare.

Singurii din schemă care ar mai fi putut realiza o astfel de lucrare, sunt cei de la Geiger. Totuși, contactați de reporterii Sibiu Independent, după multe apeluri și după trimiterea fotografiei pe email, nici ei nu știau nimic. Nu au avut lucrări în Scoreiu recent.

Lucrarea, demnă de Area 51. Cum nici o autoritate publică nu a demarat tentativa de asfaltare din Scoreiu, mai rămâne plauzibilă doar intervenția unui locuitor din sat, lucru total ilegal. Totuși, acest lucru este puțin probabil ca acesta să dețină compactor de tonaj, pentru nivelarea asfaltului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului